• Op afspraak maandag - vrijdag 9.00 - 18.00 / zaterdag 10.00 - 17.00
  • Koehorstmaat 12, 7561 BM Deurningen
  • 074 276 6111

Voertuigvolgsysteem (ALARM 4/5)

Snellers beveiligingssystemen voor voertuigen

Snellers kan uw exclusieve auto voorzien van een SCM goedgekeurd alarmsysteem. Om uw auto optimaal te kunnen beveiligen met een betrouwbaar systeem kiezen wij uitsluitend voor hoogwaardige A-merk systemen. Moderne importauto’s worden veelal in de fabriek al voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een SCM / TNO goedgekeurde startblokkering (SCM alarm klasse 1 alarmsysteem). Helaas is het zo dat de meeste auto’s niet standaard zijn voorzien van een SCM alarm klasse 3 wat door Nederlandse autoverzekeraars wordt geëist. Heeft uw exclusieve auto wel al een dergelijk alarmsysteem? Dan moet deze mogelijk nog wel worden voorzien van een SCM certificaat.

Een opwaardering van het alarmsysteem

Rijdt u in een exclusieve importauto met een basis beveiligingsvoorziening? Dan kunnen wij dit alarmsysteem voor u uitbreiden. Hierbij wordt de startblokkering opgewaardeerd tot een volwaardig SCM goedgekeurd alarmsysteem klasse 2 of 3. Dit alarmsysteem kan worden bediend met uw originele sleutelhandzender. Wanneer uw auto voor de verzekeringsmaatschappij valt binnen het exclusieve en duurdere segment, dan kan het een eis zijn dat er track & trace apparatuur in de auto aanwezig is. In dit geval is het nodig om een SCM gecertificeerd alarmklasse 4 of 5 alarmsysteem in de auto in te bouwen.

Vraag een offerte aan

Onze serviceafdeling staat voor u klaar wanneer u meer wilt weten over (het inbouwen van) een alarmsysteem voor uw exclusieve auto. Wij informeren en adviseren u graag op basis van uw specifieke auto. Uiteraard stellen wij ook graag een vrijblijvende offerte voor u op, met onze scherpste prijzen voor de beste alarmsystemen.