• Op afspraak maandag - vrijdag 9.00 - 18.00 / zaterdag 10.00 - 17.00
  • Koehorstmaat 12, 7561 BM Deurningen
  • 074 276 6111
- Louis Snellers Exclusieve Auto's -

Tesla S of Tesla X kopen?

Tesla model X kopen?

Louis Snellers uw specialist in de aan- en verkoop van jong gebruikte Pre Owned Tesla’s. Tesla auto’s zijn volledig elektrisch, waarbij prestatie, veiligheid en duurzaamheid van hoog niveau zijn! Snellers Exclusieve auto’s regelt de beste prijs, u vind het nergens voordeliger in Nederland.

Louis Snellers Tesla model X

Hoe werkt een Tesla S

Hieronder treft u een video waar u de verborgen technologieën achter de Tesla Model S te zien zult krijgen. Tesla is onlangs de snelst optrekkende auto ter wereld geworden. We zullen zien hoe elektrische auto’s hogere prestatievermogens hebben bereikt door de technologie te analyseren achter de inductiemotor, de omvormer, de lithium-ion batterijvoedingsbron en vooral het gesynchroniseerde voertuigmechanisme, op een logische, stapsgewijze manier. De werking van de Tesla zal uitgebeeld worden in een animatie.

Snellers Tesla's

Snellers Exclusieve auto’s zorgt ervoor dat u de beste prijs van Nederland ontvangt. Bij Snellers vindt u altijd de beste prijs voor uw Tesla model S of model X. Neem hieronder contact met ons op en wij zullen samen met u opzoek gaan naar uw droom Tesla.