• Op afspraak maandag - vrijdag 9.00 - 18.00 / zaterdag 10.00 - 17.00
  • Koehorstmaat 12, 7561 BM Deurningen
  • 074 276 6111

Snellers Transport

Haal- en Brengservice

Snellers biedt u professioneel transport van uw voertuig met de haal- en brengservice. U kunt hier altijd een beroep op doen wanneer het nodig is. Zo kunnen wij uw exclusieve auto bij u thuis ophalen en weer retourneren, maar wij kunnen deze bijvoorbeeld ook ophalen van uw werklocatie. Wij nemen de auto mee naar onze locatie voor onderhoud of reparatie, afhankelijk van wat nodig is, en retourneren de auto wanneer de werkzaamheden klaar zijn. Indien nodig bieden wij u ook het gemak van vervangend vervoer.

De kosten van onze haal- en brengservice U kunt uw exclusieve auto natuurlijk altijd zelf op onze locatie brengen voor onderhoud of reparatie. Als u vervangend vervoer wenst, dan zorgen wij ervoor dat er een goede auto voor u klaarstaat. Is het nodig om gebruik te maken van onze haal- en brengservice?

Dan hanteren wij hiervoor de volgende tarieven:

< 100 km € 175,-*
< 250 km € 250,-*
< 600 km € 480,-*
> 600 km € op aanvraag

* Prijzen zijn exclusief buitenlandse heffingen, zoals bijvoorbeeld tolwegen.

Een vrijblijvende prijsopgave

Wilt u meer weten over onze haal- en brengservice of heeft u interesse in het ontvangen van een vrijblijvende prijsopgave? Wij zijn u uiteraard graag van dienst. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 074 – 27 66 111 of door een mail te sturen naar [email protected] Wij stellen de offerte op met onze meest aantrekkelijke tarieven, waarbij u altijd verzekerd bent van een zeer complete service.

Louis Snellers Service