• Op afspraak maandag - vrijdag 9.00 - 18.00 / zaterdag 10.00 - 17.00
  • Koehorstmaat 12, 7561 BM Deurningen
  • 074 276 6111

Service

Service

Service

Louis Snellers serviceteam staat voor u klaar wanneer dit nodig is. Heeft u problemen met uw exclusieve auto? Dit is natuurlijk bijzonder vervelend en het is zaak dat het snel wordt opgelost. Ons ervaren serviceteam biedt u directe ondersteuning met diverse hoogwaardige services, zodat u altijd kunt rekenen op de beste support voor u en uw exclusieve auto.

De mogelijkheden van ons serviceteam

Komt u onverhoopt stil te staan langs de weg of wil de exclusieve auto thuis niet starten? Dan zorgt onze haal- en brengservice voor het transport van de auto, zodat onze goed opgeleide monteurs direct met de auto aan de slag kunnen om het probleem op te sporen en te verhelpen. De ervaren monteurs van ons service team staan niet alleen klaar om de meest uiteenlopende reparaties te verrichten, maar voeren ook professioneel onderhoud aan exclusieve auto’s. Dit betekent dat u ook bij ons terecht kunt voor servicebeurten / Apk- keuringen. Voor iedere taak hebben wij een expert in huis, zowel voor garantie- en onderhoudswerkzaamheden als voor reparaties.

Wij helpen u weer op (de) weg

Onze service houdt niet op wanneer u bij ons een exclusieve auto heeft gekocht of gefinancierd. U kunt altijd bij ons terecht wanneer er een probleem is met de auto of wanneer u zich zorgen maakt dat er iets mis is. Wij zoeken het graag voor u uit. Ons serviceteam zet zich in om u zo snel mogelijk weer veilig de weg op te sturen. Zo biedt Snellers u altijd de ondersteuning die u mag verwachten van een ervaren partner in exclusieve auto’s.