• Op afspraak maandag - vrijdag 9.00 - 18.00 / zaterdag 10.00 - 17.00
  • Koehorstmaat 12, 7561 BM Deurningen
  • 074 276 6111
- Tesla only by Snellers Exclusieve Auto's -

Louis Snellers

Tesla kopen?

Interesse in elektrische auto’s? Dan kan het heel goed zijn dat u uitkomt bij het merk Tesla. Maar weet u er al veel over of heeft u juist veel vragen? De specialist van Snellers vertelt u graag alles over het merk Tesla en wat de voordelen zijn van elektrische auto’s op de weg.

 

Als u kennis wilt maken met dit geweldige merk Tesla of vragen heeft, dan kunt u altijd terecht in de showroom van Snellers. Onze medewerkers wachten u graag op met een kopje koffie en beantwoorden dan geheel vrijblijvend uw vragen! Wilt u meer dan alleen kijken, wij helpen u graag verder om de juiste beslissing te nemen bij het kopen van een elektrische auto.

Tesla logo Snellers exclusieve auto kopen

Hoe werkt een Tesla S

Hieronder treft u een video waar u de verborgen technologieën achter de Tesla Model S te zien zult krijgen. Tesla is onlangs de snelst optrekkende auto ter wereld geworden. We zullen zien hoe elektrische auto’s hogere prestatievermogens hebben bereikt door de technologie te analyseren achter de inductiemotor, de omvormer, de lithium-ion batterijvoedingsbron en vooral het gesynchroniseerde voertuigmechanisme, op een logische, stapsgewijze manier. De werking van de Tesla zal uitgebeeld worden in een animatie.

Snellers Tesla's

Snellers Exclusieve auto’s zorgt ervoor dat u de beste prijs van Nederland ontvangt. Bij Snellers vindt u altijd de beste prijs voor uw Tesla model S of model X. Neem hieronder contact met ons op en wij zullen samen met u opzoek gaan naar uw droom Tesla.